::OPEN YOUR EARS::

23 Dec 2012

Mein Wichteln


Αργοπορημένος όπως πάντα, γράφω και εγώ για τον δικό μου μυστικό iΒασίλη. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα αρκετά πράγματα από το μπλόγκ. Τι αρκετά δηλαδή, τα διάβασα σχεδόν όλα. Να πω την αμαρτία μου, δεν είχα ξαναδιαβάσει οτιδήποτε στο μπλόγκ.

Υπάρχει μια ποικιλία στο γράψιμο, αλλά είναι σταθερό το γεγονός ότι γράφει με αίσθημα και πάθος. Βρήκα πολύ ενδιαφέρον τις διάφορες αναρτήσεις που είχαν επίκεντρο μια εικόνα και μια ιστορία. Προσωπικά το βρίσκω πολύ δύσκολο να πλάθω τέτοιες ιστορίες ή ποιήματα γιατί η φαντασία μου είναι κάπως περιορισμένη σε τέτοια θέματα.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν πρόκειται ούτε καν να αποπειραθώ να γράψω μια ανάρτηση τέτοιου τύπου. Πολλά πράγματα που γράφεις αγαπητέ wichteln με αφήνουν στις δικές μου σκέψεις. Αν και δεν καταλαβαίνω τα πάντα που γράφεις, προσπάθησα :p

Το λοιπόν και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, είναι ώρα να σου παραθέσω τα δικά μου δώρα. Ελπίζω να είμαι κάπου κοντά σε ότι σου αρέσει.


Ξεκινώ με ένα τραγούδι που νομίζω θα σου αρέσει... Ναι ξέρω είναι καταθλιπτικό, δεδομένης της γιορτινής περιόδου που διανύουμε, αλλά είναι χειμώνας και αυτά είναι Διάφανα...ο τύπος που τραγουδά έχει ωραία φωνή και προτιμώ αυτό παρά το χιλιοπαιγμένο στο "διασωλήν" βέρσιον με τις εικόνες και τα λοιπά.

Επίσης σου αρέσουν τα βιβλία...Δεν ξέρω αν μπορείς να τα διαβάζεις σε ηλεκτρονική μορφή και για αυτό ακριβώς τον λόγο σου έχω αρκετές εναλλακτικές λύσεις.
Ηλεκτρονικά:

Απτά:



Και συνεχίζουμε. Τα μουσεία σ'αρέσουν? Αν ναι μπορείς κάλλιστα να επισκεφτείς τα πιο κάτω από την άνεση της πολυθρόνας/καναπέ/κρεβατιού σου


και τελευταίο...μπορείς να κάνεις το δικό σου μουσείο, αν θες. Ακόμα και για την πλάκα σου αξίζει να το δεις...

Και τελευταίο ....

Μια αντένα για wireless που πιάνει σήμα από πολύ μακριά...έτσι στην περίπτωση που ο γείτονας χάσει το connection του, εσύ θα έχεις και θα του δίνεις. Έχει ακτίνα μέχρι και ένα χιλιόμετρο...λογικά κάποια ανοικτά wireless δίκτυα θα υπάρχουν γύρω σου. 








Ελπίζω οι γιορτές να σε βρούνε καλά και να περάσεις υπέροχα με τους αγαπημένους σου, οικογένεια και φίλους. Τα χαιρετίσματα μου και στον Marshal, και από τον Dante.. Καλά Χριστούγεννα, Καλή ξεκούραση και Καλό Νέο Έτος!!! Καλή επιτυχία με το νέο σπίτι και υπομονή. Όλα στο τέλος βαίνουν καλώς!!!

3 comments:

  1. Ευτυχώς που εν ανακάλυψες οτι η εχει και δευτερο μπλογκ το οποίο ειναι αφιερωμένο στην μαγειρική γιατι θα εβλεπες φώτο με τις δημιουργίες της τζαι θα σου ετρέχαν τα σάλια!!

    Καλές γιορτές!!!!

    ReplyDelete
  2. Μα wichtel; χαχαχα,μάνα μου σε!!! 1 φορά είχα ακούσει τη λέξη κι από τότε αγνοείτο :))))))))
    Τα δώρα σου εξαιρετικά,το ένα καλύτερο από το άλλο. Οι συνδεσμοι για ανάγνωση και οι διαδυχτιακές περιηγήσεις είναι τέλειες,το κάβερ του ΜΠλε Χειμώνα πολύ καλό-έχεις δίκαιο για το λιωμένο ορίτζιναλ βέρσιον- για το wireless ΑΦΩΝΗ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Να δώσεις την αγάπη μας στον κούκλο Ντάντε,το κόκκαλο που έχει μαζί του στη φώτο τιμά το ποτέ ή αμπα; Διότι η μόνη φορά που συγκινήθηκε ο Μάρσαλ να το αγγίξει ήταν όταν ήρθε ένας άλλος σκύλος για επίσκεψη.

    πολλά φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου αρέσαν :p Το κόκκαλο το τιμά δεόντως σε καθημερινή βάση...φτάσαμε σε σημείο να μην του το δίνουμε γιατί έχει πάρει κάποια κιλά...Στην φωτογραφία το κόκκαλο το έχει στήσει μόνος του.
      Φιλιά πολλά και Χρόνια Πολλά!!

      Delete