::OPEN YOUR EARS::

2 Nov 2011

1-11-11....Πολλοί Άσσοι

Χτές ήταν η πρώτη μου μέρα στην καινούρια μου δουλειά..Ξύπνησα που λέτε το πρωί με την γαρίλλα(είναι η τζίμπλα: ειδική μετάφραση για το σκαντζοχοιράκι) στο μάτι, έβαλα την στολή μου οέο τζαι εκατευθήνθηκα στο αυτοκίνητο. Η ώρα ήταν 7 τζαι εξεκίνησα το ταξίδι μου...στην διαδρομή που ήταν 50λεπτη είδαν πολλά τα μάτια μου...κυρίαρχο στοιχείο η παλαβομάρα του Κυπραίου άμαν οδηγά..τουμπαρισμένα αυτοκίνητα, κοπέλλες να βάφουνται μέσα στο αυτοκίνητο, άλλοι να μιλούν στο κινητό...τωρά εξήγα μου σε ποιόν μιλούν η ώρα 7 το πρωί?? Εν τόσο επείγον?? Τζαι αν είναι επείγον γιατί έν βάλλουν ενα hands free σιόρ?!?!? Το χειρότερο μου εν να τους βλέπω να γράφουν τζαι μύνημα...εννοείται ότι τα τουμπαρισμένα αυτοκίνητα εν αποτέλεσμα ούλλων τούτων που προανάφερα..Κίνηση εν τω μεταξύ απερίγραπτη...τζαι να γίνεται χειρότερη με τούτες ούλλες τες βλακείες...
Είπα να είμαι θετικός!! Πρώτη μέρα στην νέα δουλειά και όλα...έβαλα το cd των Thrice εδυνάμωσα το στερεοφωνικό τζαι εξεκίνησα να κτυπιούμαι μόνος μου...είμουν εγώ, τα τσιγάρα μου τζαι οι Thrice..άσχετο αν η τύπισσα δίπλα εθώρεν με περίεργα...αν δεν της άρεσκε το πρόγραμμα (show) ας εγύριζεν που την άλλη...σιγά σιγά επροχωρήσαμε...σε κάποια φάση είχα αναλαμπή..πόσην ώρα μέσα στην κίνηση...έστριψα δεξιά σε κάποιο σημείο, τζαι ναί...δρόμος ανοικτός...ώς τζίνη την ώρα είχα ήδη φάει 40 λεπτά...( τζαι λαλεί η Μαύρου [Δήμαρχος] ότι εβελτίωσε το κυκλφοριακό της Λευκωσίας...) Σε 10 λεπτά είχα φτάσει στον προορισμό μου..ναι εβούρησα λίο... :p
Μετά εξεκίνησε ο πανικός στο νέο εργασιακό χώρο...έχουν δίκαιο πάντως που λαλούν "time flies when you're having fun"...8-5 τζαι έν εκατάλαβα πότε επέρασεν η ώρα...Ούτε καν εσκέφτηκα για το τι θα ακολουθούσε μετά την νύχτα..

7 η ώρα τζαι ήμουν ήδη σπίτι...έβαλα την φανέλλα μου τζαι την φόρμα μου...επήα στο σπίτι του Μαύρου τζαι είμασταν έτοιμοι να δώσουμε άλλην μια μάχη στην κερκίδα...Ήρτεν ο Hulk (Πόρτο) με το βαμμένο του ξανθό μαλλάκι τζαι ενόμιζε πως εν να κάμει περίπατο...αμ δέ...Το τι εγίνετουν μέσα στο γήπεδο εν το επίστευκα...ο διαιτητής φάουλ έν εθώρε...ο βοηθός εθώρεν τα πάντα όφ σάιντ για τον ΑΠΟΕΛ...έλεος...πόσο ξύλο να φάν οι παίκτες...ήρτεν όμως τζίνη η μαγική στιγμή...ο Ailton Almeida εχόρεψεν τζαι τους τρείς αμυντικούς, όι μόνο σάμπα, εχόρεψεν τους τζαι ρούμπα τζαι τσα-τσά τζαι σάλσα τζαι μπρέικ ντανς!!!! Έπιασεν τους το πέναλτυ τζαι εσκόραρεν !!! Ο Έλτον ακόμα γυρεύκει την μάππα...( ο Helton [Τερματοφύλακας της Πόρτο] είχεν μιά μικρή συζήτηση με τον Θεό στην αρχή του αγώνα...ο Μαύρος εφώναξεν του πως ο Θεός εν Αποελίστας αλλά έν τον επίστεψε...)
Ώς τζιαμέ ούλλα καλά...όμως σε μιά μοιραία στιγμή, μετά απο ένα μοιραίο λάθος, ήρτεν ένα μοιραίο τάκλιν...ναι, ναι ήταν ούλλα μοιραία ώς τζίνη την στιγμή...Εχτύπισεν το, η μικρή ξανθούλλα...κοινώς γνωστός ως Hulk....δυστιχώς έβαλεν το...εβούρησεν έπιασεν την μάππα που το τέρμα τζαι βιαστικά την έβαλε στο κέντρο του γηπέδου...ενόμισε πως ήταν να βάλει τζ'άλλο...Εμπήκε σαν αλλαγή ο Σολάρι...άλλος νεκατόστρας...κοντά στο 80 και κάτι μετά απο μια ωραία φάση του Tano Solari, εφκήκε η μπάλα στα πόδια του σταθερού Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη...τζίνος με την σειρά του κάμνει μια μπαλιά στον επερχόμενο Gustavo Manduca  τζαι με τρελλό πλασέ, έστειλεν τον Helton να γυρεύκει το λάθος...Αήττητοι προχωρούμε...πρώτοι στον όμιλο...πάμε για 16!! Ναι ρε ΑΠΟΕΛ!!!

Πολλά πρωτία τελικά χτες...τζαι πολλοί άσσοι...1-11-11...πρώτη μέρα δουλειάς, πρώτοι τζαι στον όμιλο... Ψές εφορούσα την νέα μου φανέλλα με το νούμερο 21....Gustavo Manduca...τοιχαίο??

Υ.Γ: Χρωστώ σας ένα βίντεο...θα σας το βάλω σε λίο...


9 comments:

  1. άτε μια χαρά εξεκίνησε ο μήνας για σένα!!:))
    it's very nice to read positive posts!

    ReplyDelete
  2. Rania, χαίρουμαι που σου αρέσκει να διαβάζεις έτσι posts...δυστυχώς όμως το mood αλλάζει..όι τωρά..αλλά γεγονότα σε επηρεάζουν...πρός το παρόν όλα καλά που ελάλε τζαι ο Σάκης...

    ReplyDelete
  3. Ασπρούλη μου,
    σ' ευχαριστώ για τη μετάφραση. :-) Γελάω που παιδεύομαι να σε διαβάσω, αλλά να ξέρεις σε καταλαβαίνω...Εκεί με τα ποδοσφαρικά το έχασα λιγάκι, αλλά και κανονικά να τα έγραφες, πάλι δεν θα καταλάβαινα...

    Καλή αρχή στη δουλειά σου!Εύχομαι το κλιμα να είναι καλό και συναδελφικό και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους!

    Φιλιά πολλά!

    :-)

    ReplyDelete
  4. Θρύλε γεράα, Θρύλε γεράα, στους 16 θα γ@μήσω τη Ρεάλ...

    ReplyDelete
  5. Ξανά συγχαρητήρια. Παρέτα Popoti με τη Ρεάλ. Οι πρώτοι των ομίλων εν κληρώνουνται μεταξύ τους... Τη Ρεάλ έννα την γαμήσει άλλος, ή σάζει την Μπάρσα πιο κάτω.
    Η λεκτική επαλήθευση εν πάνω ακόμα :S

    ReplyDelete
  6. @porcupine
    Παρακαλώ πολύ...όσο για τα ποδοσφαιρικά λές να γράψω κανένα post με εξηγήσεις για το ποδόσφαιρο? Σ'ευχαριστώ και για τις ευχές για την νέα δουλειά..μέχρι τώρα καλά πάει :)

    @popotis
    Τζαι την Ρεάλ τζαι την Μίλαν!!

    @Defiance
    Def μου ο ποπότις έν θα παραιτήσει ποττέ...εν απλά άρρωστος... Όσο για την Ρεάλ έχεις δίκαιο..ας την σάσει η Μπάρτσα...έχει άλλη γλύκα... :p
    την λεκτική επαλήθευση έφυα την πάλε...εν ξέρω πως εξαναμπήκε...κατα τ'άλλα ιτσ όλλ γκούντ :p

    ReplyDelete
  7. Δορυφορικά αφτιά8 November 2011 at 16:53

    Δεν θα ήταν πολύ ωραία το επόμενο παιχνίδι να ήταν στις 11/11/2011?

    Επίσης, αι αγκρι και για την πρώτη μέρα στη δουλειά! ναι ωραίο το φιλινγκ αν και βλέπεις πράγματα που πρώτη φορά εγώ βλέπω στο δρόμο και παλαβώνω!

    ReplyDelete
  8. @Δορυφορικά αφτιά
    Μάνα μου τ'αυτούθκια τζαι εξεκινήσαν τζαι τζίνα δουλειά...world rest assured!! εν να έχουμε τέλειο σήμα τωρά στες τηλεοράσεις μας!!!

    ReplyDelete
  9. Δορυφορικά αφτιά12 November 2011 at 10:47

    hehehehehehe

    εννοείται!!! Απο τούδε και στο εξής οι καλύτερες υπηρεσίες θα είναι κοντά σας!!

    ReplyDelete