::OPEN YOUR EARS::

11 Nov 2011

In search....

Το λοιπόν...έχει κάτι μέρες να γράψω κάτι...πάω κάπως τριφτός με την δουλειά αλλά δεν παίζεται...Χτες ήμουν off, τζαι μπορώ να πω ότι απόλαυσα την μέρα στο έπακρο...ξύπνησα πρωί κατά τις 10 τζαι κάτι, κατέβηκα σε ένα φίλο στην παλιά Λευκωσία, ήπιαμε το φραπέ μας τζαι έκαμα του κάτι δουλειές στο κατάστημα. Μετά κατά το μεσημεράκι, αφού είχε ήδη κατεβεί και ένας άλλος φίλος κάτω είπαμε να πάμε να φάμε κάτι...Έτσι λοιπόν περπατήσαμε χαλαρά,χαλαρά προς την Ονασαγόρου, τζαι προς την στοά που βρίσκεται το μαειρκό της Εβρούλλας. Αρκετός κόσμος να περνά το μεσημέρι του, πριν να συνεχίσει τις δουλειές της μέρας...Έφαγα τα όσπρια μου και μετά από ένα τσιγαράκι ξεκινήσαμε να πάμε πίσω στο κατάστημα, όπου ο φρέσκος από τον φούρνο υπολογιστής έκανε άπντειτ τα παράθυρα... (109 άπντειτς!!). Μπήκαμε στο κατάστημα και σκεφτόμασταν τι πλάκα να κάνουμε σε ένα άλλο φίλο μας.. Σημείωσε πως οι τρεις που ήμασταν στο κατάστημα και ο φίλος που θέλαμε να του κάνουμε πλάκα εδώ και λίγο καιρό ξεκινήσαμε ένα συγκρότημα...σιγά σιγά προχωράμε. Μας λείπει όμως κάτι σημαντικό....το όνομα..εδώ και καιρό σκαρφιζόμαστε ονόματα δεξιά και αριστερά...τι ψαγμένα, τι αστεία, τι πιασάρικα και κυρίως άκυρα...πολύ άκυρα..

Την πλάκα είπαμε να την κάνουμε πάνω στο θέμα του ονόματος και πως ντε και καλά σπαστήκαμε μεταξύ μας, δεν τα βρίσκουμε και τσακωθήκαμε...Το κόλπο έπιασε μια χαρά...ο τέταρτος δεν κατάλαβε χριστό και έπαιζε το μεσολαβητή για να τα βρούμε...πολλή πλάκα... Στο τέλος μετά που του είχαμε πεί ότι του κάναμε πλάκα, το μόνο πράγμα που ακούγαμε ήταν ότι είμαστε γαϊδούρια...πρέπει να το είπε τουλάχιστον καμιά 20 φορές...τέλος πάντων...σκεφτήκαμε λίγα ονόματα και τα βάζω σε ένα poll στα δεξιά...αν έχετε καμιά άλλη πρόταση, παρακαλώ όπως την παραθέσετε..



Υ.Γ: Κάποια μορφή ανταμοιβής είναι συζητήσιμη αν μας αρέσει κάτι που θα πείτε..

26 comments:

  1. Τρελαίνομαι να βγάζω ονόματα!!!Καταρχάς πες μας τί στυλ παίζετε, γιατί εγώ, ως καινούρια, δεν έχω ιδέα, αν και κάτι έχω καταλάβει από τα ακούσματά σου!

    Τα 3 που μας έβαλες εσύ τα λες εύκολα?Εμένα κανένα δεν μου μένει, εκετός από τα γαϊδούρια που κάτι μου κάνει! :-))))))))

    Ενημέρωσε να επανέλθω!

    Φιλιά από το βροχερό Κιλκίς!!!

    ReplyDelete
  2. ´Ελα μωρέ σκαντζοχοιράκι...κοίτα το τι παίζουμε είναι, απο stoner rock μέχρι alternative και grunge...Μερικές φορές έχουμε και λίγο πιο βαριά riff...μπορώ να σου βάλω κάτι δικό μας να ακούσεις...φυσικά δεν είναι τελειωμένα πράγματα....

    ReplyDelete
  3. Εννοείται πως θέλω να σας ακούσω!Στείλε, στείλε...

    :-))))))))))

    ReplyDelete
  4. ψήφισα! το endless void..νομίζω η λέξη donkey παραπέμπει σε κάτι cute..που δεν πάει με την μουσική που παίζεται!

    ναι ανέβασε κάτι εδώ να ακούσουμε!

    και κρίμα το παιδί να του κάνετε πλάκα..καλά σας την είπε!

    ReplyDelete
  5. @porcupine
    Έλα σου έστειλα ήδη...αναμένω στο ακουστικό μου...

    @Rania
    Το λοιπόν....θα ξεκινήσω ανάποδα..γιατί είμαι τζαι λλίο ανορθόδοξος...

    1. Το παιδί δεν είναι καθόλου κρίμα..ξέρω τον καλά, πολλά καλά μπορώ να πώ τζαι το πείραγμα το αντέχει...τραβά τα τζαι λλίο ο κώλος του να σας πώ την αλήθεια.

    2. Τα τραγούδια είχα τα ανεβάσει πιο παλιά σε ένα ξεχωριστό tab μέσα στο blog...αλλά μετά που λίγη σκέψη, έκαμα τα disable...τωρά σκέφτουμαι να τα ξαναβάλω.

    3. Που πότε το γαιδούρι είναι χαριτωμένο?? Τζαι εν πάσι περιπτώση..που το ξέρεις δεσποινίς Rania πως εμείς εν είμαστε "cute"?

    Κατά τ'άλλα ευχαριστώ για την ψήφο σας... :p

    ReplyDelete
  6. Ασπρούλη μου,
    σ' ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση...Τα τραγούδια σας είναι ακριβώς ότι έχει συνηθίσει να ακούει το αυτί μου, αφού τέτοιο στυλ ακούω κι εγώ.Μου άρεσαν πάρα πολύ και χαίρομαι που μου τα εμπιστεύτηκες! :-) Γέμισε καινούριες μουσικές πάλι η σκαντζοχοιροφωλιά μου...

    Χμμμ...θα σκεφτώ ονόματα και θα σου πω!Είστε αυτοί που βλέπω στη φωτό στην ανάρτηση?Γιατί ο τύπος με το μπάσο μπροστά του, μοιάζει με το άβαταρ σου.Εκτός αν κάνω γκάφα και τουλάχιστον σε κάνω να γελάς αυτή τη στιγμή...χαχαχα!!!

    Φιλιά πολλά

    ΥΓ.Απάντησα και στο mail, αλλα μου γυρίζει πίσω...

    ReplyDelete
  7. @porcupine
    Έλα τα τραγούδια τα έχω βάλει και εδώ..στο tab πάνω αριστερά που λέει Music Project...Έχει ακόμα μερικά...χαίρομαι που σου άρεσαν...όσο για το αν ήμαστε οι τύποι τις φωτογραφίας..καμία σχέση...το άβαταρ μου είναι o μακαρίτης ο Pete Steele των Type O Negative..απλά για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους.. :p

    Υ.Γ: Όσο για το mail, έχω στείλει request στο helpdesk του εαυτού μου...Θα φτιαχτεί πάραυτα.. :p

    ReplyDelete
  8. Καλημέρα δεν είπα...αλλά ξύπνησα κάπως γρήγορα σήμερα...και είμαι δουλειά... :(

    ReplyDelete
  9. Καλά, το διασκέδασα τρελά που κάθησα να ψάξω ονόματα...Είμαι σίγουρη ότι δεν θα σας αρέσει κανένα, αφού δεν σας ξέρω κι οπότε μάλλον έχω παρεκτραπεί, αλλά θα στα πω για το αστείο του πράγματος!Κορόιδεψε με άφοβα...

    Noise addicts
    Nobodies ή Band-ies ή Nobandies
    Electric mates
    Sound farmers
    Usual Suspects (μ' αρέσει η ταινία)
    Beatrix Kiddo (από το Kill Bill που λατρεύω)

    χαχαχαχα!Δεν μπορείς να πεις!Σου έφτιαξα τη διάθεση...

    Φιλιάάάάάά....

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Χμμμμμ...το "Noise Addicts" καθώς και το "Sound Farmers" μου αρέσουν ιδιαίτερα!! "Usual Suspects" νομίζω πως ήδη υπάρχουν, αν και εμένα μου αρέσει η ταινία πάρα πολύ...Θα τα προωθήσω στα παιδιά και θα σε ενημερώσω...I will keep you in the loop που λένε και οι Άγγλοι...

    Φιλιά πολλά!!!

    ReplyDelete
  12. Κι εμένα αυτά τα δυο μου άρεσαν, αλλά δεν περίμενα να βρω ανταπόκριση!Καλά, πες στα υπόλοιπα μέλη μη με πάρουν με τις πέτρες!

    :-))))))))))))))

    Καλή βδομάδα Ασπρούλη μου!

    ΥΦ.Το mail συνεχίζει να μου έρχεται πισω!

    ReplyDelete
  13. το noise addicts εν πολλά καλό αλλά νομίζω κάπου το ξανάκουσα! ίσως υπάρχει ήδη..

    ε το donkey θυμίζει μου τον γαιδαρο στο shrek! so cute:p

    really ομως..η εικόνα που θέλεις να προβάλει ενα stoner rock/grunge band ένεν cute κύριε Ασπρούλλη!:p

    αλήθκεια τωρά που το σκέφτουμε ούτε το asproullis πάει με το tattoo σου!!

    ReplyDelete
  14. @Rania
    Έχεις κατά 99% δίκαιο για το "Noise Addicts"...Υπήρχε πιο παλιά ένα συγκρότημα με το όνομα Noise Addict...εξού και το 99%...Είμουν σίουρος πως εν τον Donkey στο Shrek που εσκέφτεσουν...
    Όσον αφορά το asproullis...εν με ξέρεις και για αυτό σου φαίνεται παράξενο και δεν κολλά...αν με γνώριζες θα έλεγες απλά "ααααααααααααα....."
    :p

    ReplyDelete
  15. Ιδού και η απόδειξη....http://en.wikipedia.org/wiki/Noise_Addict

    ReplyDelete
  16. είσαι άσπρος σαν το χιόνι?! είσαι μες την photo που πάνω? αν και είναι μαυρόασπρη η photo I take it οτι είσαι ο αριστερά?! (αν ισχύει αυτό που σκέφτηκα!)

    ε και το sound farmers εν οκ αλλά εν πιο ωραίο το endless void..και κερδίζει και στις ψήφους!

    ReplyDelete
  17. ναι είμαι άσπρος σαν το χιόνι...είμαι τσακωμένος με τον ήλιο...εν κάμνουμε παρέα...όι δεν είμαι κανένας που τους τύπους...εν κάποιοι τυχαίοι που ήβρα στο net...όσο για τις ψήφους το google..έκαμεν τα λλίο μπίλιες...έχει 7 ψήφους και δείχνει 6...τέλος πάντων...

    ReplyDelete
  18. Πανικός με τα ονόματα..Δεν είχα ιδέα, αν υπάρχει άλλο συγκρότημα, αλλά μη σκας βρε Ασπρούλη μου!Και οι nirvana με δανεικό όνομα έκαναν καριέρα.Κανένας δεν τους ζήτησε το λόγο...χαχαχαχα!!!

    Και στην ασπρίλα δεν συγκρίνομαι με κανέναν!Εσύ Ασπρόυλης, εγώ Χιονάτη!Φοβερό δίδυμο!χαχαχαχα!

    Φιλιααααααααα!!!

    ReplyDelete
  19. δείχνει 7 ψήφους!

    well σε μερικά parts του κόσμου το άσπρο δέρμα εν highly valued..προφανώς όχι εδώ που ούλλοι προσπαθούμε να καούμε το καλοκαίρι!
    εγώ είμαι demi! ούτε άσπρη ούτε μαύρη..το καλοκαίρι γίνουμε λίγο καρβούνι φυσικά..

    αν σε δώ ποτέ να σου πώ αν σου πάει το asproullis:)

    ReplyDelete
  20. Τι πιο ωραίο όνομα από το Mr.WHITE!!

    ReplyDelete
  21. @porcupine
    Όντως πανικός με τα ονόματα...όσο για τον συσχετισμό Nirvana και όνομα..νομίζω δίκιο έχεις..εσύ κάνεις το όνομα...και όχι το αντίστροφο...Άσπρη ασπρίλλα πλάκωσε... :p

    @Rania
    Εντάξει δείχνει 7...εγώ γίνουμε φλαμπέ...μόνο με κρασί σβήνω...αν με δείς εννά το καταλάβεις..εγώ πάλε έν νομίζω..

    @Michael
    Είχε κάποτε ένα συγκρότημα "Mr.Big" τους λέγανε... εν λλίο πολλά κοντά...τζαι οι άλλοι anyway δεν είναι άσπροι..εν μελαχρινοί...μόνο εγώ εν μαυρίζω!!!!

    ReplyDelete
  22. Τσαγάκι κερνάς?

    :-))))

    Ακόμα να κοιμηθώ όπως βλέπεις κι έχουμε ακόμα!!!

    Φιλί για καληνύχτα!

    ReplyDelete
  23. Κάνε κάτι με το mail σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    :-Ρ

    ReplyDelete
  24. το παλεύω!!! χεχεχεχεεχε το mail τουλάχιστο το πήρες?

    ReplyDelete
  25. Για να σου λέω κάνε κάτι, μάλλον το πήρα!!!

    :-)))))))

    Δεν μπορώ να σου απαντήσω!Θέλω να σε ρωτήσω διάφορα!Φτιάξε καινούριο mail! :-Ρ

    ReplyDelete
  26. Γράψε κάτι καινούριο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε την ίδια ανάρτηση τόσες μέρες!!!

    :-)

    ReplyDelete