::OPEN YOUR EARS::

16 Dec 2012

Η Προπαγάνδα Συνεχίζεται

Όχι, το πόστ αυτό δεν είναι πολιτικού περιεχομένου. Αυτά τα έχω βαρεθεί, αν και σε κάποια φάση πρέπει να αναφερθώ σε ένα θέμα που δεν είναι άκρως πολιτικό, αλλά σχετίζεται με αυτά, και έχει σχέση με την νοοτροπία μας ως λαός.

Santa Gift


Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Σίκρετ Σάντα και ο φιλανθρωπικός σκοπός... Είδαμε άτομα να αρραβωνιάζονται στο όνομα του απλά για να στρέψουν τα μάτια πάνω στον σκοπό αυτό!!
Είδαμε άλλους να τσιτσιδώνονται πάλιν για χάρη του σκοπού αυτού!! (Αν έβλεπε ο πάπας το τι γίνετε τα τουίτ του θα ήταν με 50 λάθη...όχι απλά με τρία)
Τι να πω και για άλλους που υποπίπτουν και σε κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας γνωστών καλλιτεχνών (τρομάρα τους) για να διαλαλήσουν τον σκοπό αυτό.
Άλλοι είναι απλοί και πάνε κατ'ευθείαν στο θέμα. Αυτή πιστεύω και εγώ πως είναι η καλύτερη πολιτική.

Φυσικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Για αυτό και όλα τα παραπάνω είναι τόσο ευχάριστα να τα βλέπεις ειδικά και όταν τα βλέπεις να έχουν αποτέλεσμα. Αισίως έχουμε φτάσει στα 359 ευρώ!!!
Ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να μαζέψουμε ακόμα περισσότερα, για αυτό γράφω και αυτή την ανάρτηση.
Η βοήθεια του καθενός μας είναι σημαντική. Είμαι σίγουρος πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας κάποιον ή κάποια θα ξέρατε ή θα ξέρετε που είναι θύμα οικογενειακής βίας. Αν και τα στατιστικά της αστυνομίας για το έτος του 2011 δείχνουν να έχουν κάποια μείωση από το 2010 ακόμα είναι ψηλά. Κανένας αριθμός δεν είναι αποδεκτός εκτός από το 0!!

Τα στοιχεία της αστυνομίας αναφέρουν τα πιο κάτω:

Βία στην Οικογένεια Στατιστικά Κύπρου


Όπως βλέπεται τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Η στήριξη των ατόμων που υπόκεινται σε οποιαδήποτε μορφή βίας στην οικογένεια, είναι απαραίτητη. Για αυτό ας κάνουμε και εμείς το λιγοστό που μας αναλογεί. Στην θέση τους μπορεί να είναι/ήταν  ο καθένας μας.

5 comments:

  1. Πολλά καλά εκαμες τζαι εβαλες τα στατίστικς. Τι λυπηρά τα νούμερα....
    Ας κάμει ο καθένας μας οτι μπορεί λοιπόν για να βοηθήσει! Χαιρομαι που μαζευτηκε ήδη ενα καλο ποσο! :)))

    ReplyDelete
  2. Charity, bitch!

    Υπολογίστε ότι εγώ ακόμα εν ηύρα ώρα να κάμω την εισφορά μου :) Θα την κάμω σύντομα όμως. Τζιαι θα ξαναϋπενθυμίσω στο blog μου πριν τη λήξη της προθεσμίας!

    Πάμε δυνατά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πάμε Biatch!!! Αύριο όμως η εισφορά σου...σήμερα είναι Bank Holiday :p

      Delete
  3. standing ovation! Εξαιρετικό ποστ για έναν εξαιρετικό σκοπό! Μπράβο βρε Ασπρούλη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωωωωω miss Brenda...θένκ γιου βέρι μάτσh!! Καλώς σε βρίσκω στην μπλογκοσφαίρα!!

      Delete