::OPEN YOUR EARS::

3 Jun 2013

R.I.P. #2 THE PIG

Οι Slipknot (watch the clip above) παίζουν φέτος ξανά σε ένα από τα πιο τέλεια μουσικά φεστιβάλ (κατά την άποψη μου). Επιστρέφουν στο Donnington Park και στο Download Festival μετά από 3 χρόνια. Φέτος όμως τα συναισθήματα θα είναι πιο βαριά από ποτέ. Η ατμόσφαιρα θα έχει πολλή ένταση γιατί απλά αυτός δεν θα είναι εκεί, πάνω στην σκηνή, με εκείνη τη μάσκα να σε βλέπει παράξενα. Ο #2, ο Mr. Paul Gray δεν θα είναι εκεί μαζί τους. Θα βλέπει από ψηλά και θα γελά. Ο Paul πέθανε πριν 3 χρόνια στις 24 Μαΐου. Άφησε τους πάντες στο μουσικό σχήμα με ένα αίσθημα παραπόνου. Από τότε οι Slipknot εμφανίστηκαν σε ελάχιστες ζωντανές εμφανίσεις και ήταν εμφανές το κενό που άφησε ο "αδερφός" τους.

Ήταν ένας από τους αρχικούς συντελεστές των Slipknot και όπως ο τραγουδιστής τους Corey Taylor αναφέρει, ένας από τους πιο βασικούς συντελεστές των τραγουδιών τους. Το γουρούνι ήταν και θα είναι πάντα αγαπητός στους φίλους των Slipknot ανά την υφήλιο.


#2 THE PIG

Στο πιο κάτω βίντεο είναι όλο το σετ που έπαιξαν οι Slipknot στο Download το 2009. Αν είσαστε οπαδοί τους ή έστω σας άρεσε κάπως η μουσική που έπαιζαν αξίζει να το δείτε.


1 comment:

  1. Μα πού εχάθηκες ασπρουλλούι μου συνονόματο;

    ReplyDelete