::OPEN YOUR EARS::

16 Aug 2011

Σωστός όποιος τζαι να το έγραψε...
Καλή μέρα να έχουμε...

Έν ξέρω αν παρακολουθά κανένας τούτο το μπλόγκ που γράφω. να σας πώ την αλήθκεια εν με απασχολεί τζαι ιδιαίτερα...φκάλλω ούλλα τούτα που σκέφτουμαι που μέσα μου τζαι νοιώθω καλλύτερα. Μια μορφή αυτο-ψυχανάλυσης που χρειάζεται μέσα στην Κύπρο της ασυνεννοησίας τζαι της μισής δουλειάς. Που σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, τζαι όι σε ρυθμούς διακοπών, για να πάεις που το σημείο Α στο σημείο Β μέσα στην Λευκωσία πρέπει να θκιαολιστείς 20 φορές..Σε λλίες ώρες η ζωή συνεχίζεται στο γραφείο...το καλό ότι τούτη η εβδομάδα εν να πάει νερό..πότε εν να τελειώσει τούτος ο αύγουστος...?

5 comments:

  1. ρε φίλε μπράβο, ωραίες κουβέντες. σε έβαλα στο reader μου αλλά έχει κόσμο που δεν καταλάβει και δεν ξέρει πώς. βάλε το κομμάτι που εγγράφεται κάποιος αναγνώστης σου.

    ReplyDelete
  2. γειά σου φίλε αστροναύτη...σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου...Έχω μετακινήσει το λίνκ στα δεξιά.Ελπίζω να είναι πιο εύκολο τώρα...καλόν υπόλοιπον της μέρας!! Έχει τζαι αέρα σήμερα, εν ωραία!!

    ReplyDelete
  3. στον τόπο μου δεν έχει αέρα. κενό μόνο. ;)
    καλά να' σαι.

    ReplyDelete
  4. h foto einai apo akropoli sta fwta ekeino to ktirio tou athieniti?:PPPPPPP
    ma eimaste geitones?:)

    ReplyDelete
  5. Ναί από εκείνα τα φώτα είναι, αλλά μην ξεχνάς...η Λευκωσία εν μικρή, τζαι τα κινητά μας έχουν φωτογραφικές αρκετά καλές... Τί σου είναι η τεχνολογία.. :p

    ReplyDelete