::OPEN YOUR EARS::

23 Oct 2011

Events In Cyprus v 1.0



Σε μερικές μέρες θα έχουμε ένα απο τα πιο διάσημα συγγροτήματα της Melodic Death Metal σκηνής στην Κύπρο...Μετά απο μια καθυστέρηση μερικών μηνών, λόγω απρόβλεπτων γεγονότων το γεγονός είναι πλέον πραγματικότητα.

Οι Arch Enemy θα είναι στο νησί μας έτοιμοι για κάθε είδους πανικό..Μαζί τους θα είναι οι Disharmony απο την Ελλάδα, οι The Fallen Within πάλι απο την Ελλάδα, οι Plague of Angels απο την Αγγλία και τα δικά μας παιδιά, οι Sonik Death Monkey!!!

Για του λόγου το αληθές παραθέτω την αφίσα της συναυλίας για οποιουσδήποτε το αμφισβητούν.



Η συναυλία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Ιουλίου, αλλά λόγω των γνωστών γεγονότων που εξελίχτηκαν είχε αναβληθεί μέχρι νεοτέρας. Το line up εκείνης της συναυλίας ήταν διαφορετικό σε δύο συγγροτήματα. Δεν θα έπαιζαν οι Plague of Angels και oι Sonik Death Monkey. Αντίθετα στην θέση τους θα ήταν οι Spiritual Beggars και οι Under the Number. Επείσης ο χώρος της συναυλίας έχει αλλάξει απο τον υπέθριο χώρο του ποταμού της Γερμασόγειας, στον χώρο του Παβίλιον.

Είμαι κάπως επιφυλακτικός για τον χώρο, μιας και μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα σχόλια για της ηχητίκές ιδιότητες του. Δεν είμαι όμως απαισιόδοξος..θα περιμένω,θα ακούσω και μετά θα κρίνω. Πάντως το line up το βρίσκω καλό, και χαίρομαι που έχουν διαλέξει ένα συγγρότημα απο το νησί μας για να είναι ένα απο τα supporting acts. Ελπίζω να τους αφήσουν καλή εντύπωση και μακάρι να τους δούμε και σε καμιά σκηνή του εξωτερικού.

Ελπίζω να πάει αρκετός κόσμος στην συναυλία και να περάσουμε όλοι μας μια υπέροχη βραδιά. Δείγματα των συγγροτημάτων πιο κάτω...Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος, εννοείται για Arch Enemy, Sonik Death Monkey και The Fallen Within. Ειδικά η τελευταίοι μου βγάζουν ένα γνώριμο παλιό ήχο των In Flames...Ας ελπίσουμε πως κανένας τους δεν θα μας απογοητεύσει...
Μια μικρή γεύση πιο κάτω...



































No comments:

Post a Comment