::OPEN YOUR EARS::

26 Oct 2012

Living in a VM World

Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει άρδην. Δουλειά καθημερινά 8 με 5...που δεν είναι ποτέ 5 γιατί όλο και κάτι θα τύχει για να ανατρέψει το πρόγραμμα. Μετά έχω 3 φορές την βδομάδα μάθημα για κάποια πιστοποιητικά που είναι αναγκαία για το επάγγελμα. 3 φορές την βδομάδα δηλαδή μπαίνω σπίτι κατά τις 10 από τις 7:30 που φεύγω από το σπίτι. Αυτές τις 3 φορές της βδομάδας ο εγκέφαλος μου τρέχει με 100 χιλιόμετρα το λεπτό (σαν την πτώση του Baumgartner ένα πράγμα). Πολλές πληροφορίες, πολλά νέα στοιχεία, πολλές νέες ορολογίες και πολλά ακρωνύμια (ξεκίνησα να έχω μια καινούρια αγάπη για τα ακρωνύμια, που την βρίσκω άκρως ανησυχητική [DNS,APIPA,OU,UPN,DC,FSMO,VM,Hyper-V κ.α])



Επειδή όμως μου αρέσει να μαθαίνω νέα πράγματα γενικώς, και επειδή αυτά θα με βοηθήσουν και στο να γίνω καλύτερος επαγγελματίας, δεν παραπονιέμαι καθόλου. Αντιθέτως πιέζω συνεχώς τον εαυτό μου για περισσότερες πληροφορίες καθημερινά. Εκτός από τα μαθήματα εντός της τάξης, έχω βρει και μαθήματα εκτός τάξης. Σε ένα κόσμο εικονικό, βρήκα και άλλες πληροφορίες που καθημερινά μου δείχνουν κάτι νέο. Μια κοινότητα εδώ στο διαδίκτυο, είναι μια άλλη πηγή μάθησης πληροφοριών αλλά και χαλάρωσης ταυτόχρονα. Όλοι για έναν και ένας για όλους είναι κάπως το μοτίβο που ισχύει και είναι άκρος απολαυστικό.





Άσε που έχω εξελίξεις με το συγκρότημα και αλλαγές που προέκυψαν. Αλλαγές σε σκηνικό, ύφος και τόνο. Αλλά αυτά τα νέα είναι για μια άλλη ανάρτηση, που θα έρθει σε λίγο καιρό, αφού όλα είναι σίγουρα και προχωρούν ομαλώς.

Έχουμε και το Secret Santa, που η οργανωτική και συντονιστική δύναμη που ακούει στο όνομα Πρασινάδα, μας έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.. :p Ευτυχώς τα δικά μου παπούτσια είναι μεγάλα και χωράνε πολλά πόδια. Ανυπομονώ για το γεγονός γιατί το περσινό ήταν απλά μια υπέροχη εμπειρία, που μας έκανε να γνωρίσουμε άλλους γραφείς του μπλογκο-χώρου. Ελπίζω η φετινή να είναι ακόμα καλύτερη αφού θα έχει και ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Άσε που επειδή έχασα τον Πίκο Απίκο, είμαι κάπως πικραμένος.

Αυτά για την ώρα και ελπίζω όλοι σας να είστε καλά και να έχετε ένα ωραίο σαββατοκύριακο. Το δικό μου αργεί να έρθει, για αυτό και κάνω υπομονή.

18 comments:

  1. αγχωσες με!! ρε μα εν ούλλοι σε έτσι φαση? με όποιο μιλώ είναι με υα 2 πόδια σε 1 παπούτσι και τρέχει wtf?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά είσαι σφαίρα μιλούμε...είναι καλά να τρέχουμε γιατί τουλάχιστο έχουμε δουλειές...για το wtf δεν μπορώ να σε βοηθήσω..δε γουόρλντ ις ιν ε μπίγκ χόουλ

      Delete
    2. Virtual Machine. Εικονική μηχανή...δηλαδή...έχεις τον υπολογιστή σου που τρέχει windows ή linux και παράλληλα έχεις και άλλα μηχανήματα που τρέχουν με άλλα λειτουργικά συστήματα (windows server, windows clients, linux, centos,os x) Σε κάλυψα?? Αν όχι δες το σχετικό βίντεο

      Delete
  2. Ρε μα είσαι τοσο πολυασχολος τζαι μάχουμαι σου τζαι εγω συν τοις άλλοις;;;!!!! Νοιωθω ασhιημα....

    Παντως τζαι εγω το αναμενω με αγωνια γιατι νομιζω το team spirit λειπει στις μέρες μας! Σε ευχαριστώ πααααααρα πολλα για ολη την βοηθεια (γιατι μεν θωρεις τα απντέιντς, ειμαι τζαι εγω με τα 2 ποθκια σε ενα παππουτσι, τζαι φορώ σάιζ 38!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να μην νοίωθεις άσχημα γιατί μου αρέσει η φάση(δατ σάουντετ μαζοκίστικ) Παρακαλώ έχει πλάκα να έχεις PA :p Εσύ έχεις και τον επαναπατρισμό οπότε όλα τρέχουν με ντέντλαιν. Αι μπίτ γιου ον σιού σάιζ...47..μπατ δεν αγκέν αι αμ ε γκάι... :p

      Delete
    2. Εξαναήρτα για να πω οτι τον Σικρετ Πίκο Απίκο θα τον ξανακάμουμε μετα τες γιορτες μετα απο απαιτηση του κοινού! :Ρ

      Επισης θελω να δηλωσω οτι φακκουν μου τα VM. Οταν ηρτα σε τουτο το λαπ επρεπει να χρησιμοποιω ενα κομπιουτερ για ενα μηχανημα με VM τζαι ηθελα να πιασω το κομπιουτερ να το συντρολλισω!

      Υ.Γ. Τζαι εμενα αρεσκει μου η φάση....οταν θα πετασσουνται τα ποστ του Σικρετ Σαντα που παντου ιτ γουιλ μπι σοου τοταλι γουόρθ ιτ! :)

      Delete
    3. Αι λάβ βίρτσουαλ μασhινς!!! Χάου καν γιου νότ λάβ δεμ!!!
      Χαίρομαι για τον Πίκο Απίκο!! Έβεριθινγκ ις γούορθ ιτ!!!

      Υ.Γ.: Τι πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για hypervisor?? VMware ή Hyper-V??

      Delete
  3. mana mou ton asprouli mouuuuuuuuuuu!!!!kori Pras men mou ton talaipwreis giati arkefkw sou kati pantroloimata allo prama! aspre keep walking! en wraia touta sior :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν με ταλαιπωρεί...μόνος μου χώθηκα άρα τραβά τα ο κώλος μου. Αι γουίλ κήπ γουόκινγ!! Ιν δε γουόρντς οφ μπίγκ Jonny Cash I walk the line

      Delete
  4. Bitch, αφού εν κάτι που εν με τη θέληση σου που το κάμνεις τζιαι κατανοείς ότι εν για το καλό σου που γίνεται, κάμνε όσην υπομονή μπόρεις.
    Στο secret Santa μάλλον θα λάβω τζιαι γω μέρος, διότι yeah CHARITY!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η υπομονή μου σπάζει κάμηλον...που λένε... :p
      Your motion is moving forward by the way :p

      Delete
    2. Άρα είσαι μες τα όρια σου, εν σε φοούμαι!
      Really, bitch? Fuck, thanks :)

      Delete
  5. είμαι και εγώ σε τούντην επιτροπή και εν έβαλα τα 2 μου πόδια σε ενα παπούτσι..ούτε καν σε 1 εν τα έβαλα γιατί εν πυρά ακόμα και φορώ φλι-φλό:p

    vm? wtf!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. χεχεχεεχε φλίπ-φλόπ :p
      Τα πόδια μου δεν είναι σε ένα παπούτσι λόγω της επιτροπής!! Για να εξηγούμαστε!!
      VM FUCK YEAH

      Delete
  6. Πολυτάλαντος και πολυάσχολος!!! Well done and keep it up!

    ReplyDelete
  7. Εν τα CISCO που κάμεις; Έχω αλλεργία με τα δίκτυα!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα CISCO, το πρώτο κομμάτι τα έκανα πριν 2 χρόνια...εγώ δεν έχω αλλεργία :p

      Delete