::OPEN YOUR EARS::

14 Oct 2011

Update on iOS 5

Πρίν κάτι μέρες έγραψα για την επικείμενη αναβάθμιση του λογισμικού των συσκευών της Apple, όσες το υποστηρίζουν δηλαδή [iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad & iPad2]. Το λοιοπόν...επεράσαν τζαι δυό μέρες που την μέρα που το εδώσαν στο κοινό...
Τα πράματα εν εκυλήσαν τζαι τόσο ομαλά για την Apple μιας τζαι ούλλοι οι χρήστες εδώκαν πάνω τους, για να το κατεβάσουν. Σκέφτου πόσα πειραματόζωα υπάρχουν δηλαδή σε τούτον τον κόσμο που, με το που εφκήκεν εσιασιάραν να το βάλουν πάνω στο μηχάνημα τους.
Πολλοί που τους χρήστες την ώρα που εδοκιμάζαν να κατεβάσουν την αναβάθμιση, έρκουνταν αντιμέτωποι με ένα μήνυμα που έλεε ότι η συσκευή εν εμπορούσε να γίνει ριστόρ τζαι ότι υπήρξε έρρορ 3200. Το γεγονός τούτο οφείλεται στο ότι ούλλοι εβουρήσαν σαν τους πελλούς να κατεβάσουν το νέο λογισμικό, τζαι εχαντακώσαν τους διακομηστές της Apple. Διακομηστής εν ο server, έτσι για να είμαστε στην ίδια γραμμή σκέψης και πλεύσης.



Ακόμα υπάρχουν ορισμένα θέματα με το νέο λογισμικό, αφού πολλές απο τις εφαρμογές δεν έχουν ακόμη υποστήριξη για το iOS 5.Επείσης, ξέρω ότι οι πλείστοι που εμάς στην Κύπρο μιας τζαι δεν υπάρχει appstore ( όι Apple Store...τζίνο εν να ανοίξει σε λίο τζαιρό κάπου μέσα στην Μακαρίου, Λευκωσία) "αναγκαζούμαστε" να κάμουμε τζέιλμπρεικ το άι Φοουν, το άι Παντ, απλά τζαι μόνο για να έχουμε τζίνες τες τέλειες εφαρμογές...
Προσωπικά, είμαι πολλά ευτιχισμένος με το Άι Παντ 2 μου τζαι με το λογισμικό που έχει τζαι εν τζαι σπασμένο, με χίλιες δυο εφαρμογές τζαι μασκαραλίκια. Αν τζαι υπάρχει μια μέθοδος για τέδερντ τζέιλμπρεικ για το νέο λογισμικό, εγώ εν να περιμένω να τεστάρουν ενδελεχώς το λογισμικό τα τόσα πειραματόζωα που έχει η Apple παγκόσμια, τζαι μετά χαλαρά χαλαρά , που εν να έβρουν τζαι το αν-τέδερντ τζέιλμπρεικ τότε εν να το σκεφτώ πολλά τζαι μάλλον εν να το βάλω.
Για όσους ενδιαφέρουνται να παίξουν τζαι να βάλουν το iOS 5 με τέδερντ τζέιλμπρεικ πατάτε το jailbreak για να σας πάρει σε ένα link επεξηγητικό..

Καλά πειράματα τζαι ριμέμπερ του όλγουεις RTFM.....

4 comments:

  1. Bingo!! Πάει καλά η αγγλία??

    ReplyDelete
  2. Egw n ixa kanena provlima me to download to ios 5 - oula n mia xara. Epd omos esheis Ipad2 prepi na perimeneis ta HD apps... to το άι Φοουν mou emena n mia xara :)

    ReplyDelete
  3. @Polly
    αγαπητή μου Polly...ξέρεις ότι αγαπώ σε τζαι εκτιμώ σε αφάνταστα...αλλά επειδή εσύ είσαι ολίγον τι κωλόφαρδη εν τζαι σημαίνει πως εν ούλλος ο κόσμος...Όσο για το iPad μου, εν να περιμένω να το κάμουν jailbreak τζαι μετά εν να κάμω το update...:)

    ReplyDelete