::OPEN YOUR EARS::

4 Aug 2012

Band Update v.4: Surprises

Το λοιπόν....που είχα μείνει σε ότι αφορά το συγκρότημα? (τζάστ ε μίνιτ του τσέκ.....)
Χμμμ, τελευταίο ποστ μου ήταν στις 23 του Φλεβάρη, σε αυτό το ποστ,που άφηνε τα πράγματα κάπως  φλου στον αέρα....κάπως αρνητικό να πω την αλήθεια γιατί δεν ήξερα αν όντως η φάση θα συνεχίσει ή όχι, με ποιά μορφή θα συνεχίσει -αν όντως συνέχιζε και με ποιά άτομα θα συνεχίσει.
Η αλήθεια ήταν πως και η δική μου υπομονή έχει τα όρια της (παρόλο που πρέπει να γίνουν πάρα πάρα πολλά πράγματα για να εξαντληθεί, κάποτε εξαντλείται). Η κούραση με το όλο θέμα άρχισε να γίνεται εμφανής και κάποιες σκέψεις για αποχώρηση είχαν περάσει από το μυαλό μου.Είπα όμως να δώσω ακόμα μια ευκαιρία, γιατί άμα κάτι το αγαπάς δύσκολα το αφήνεις (άσε που αν το αφήσεις το μετανιώνεις κιόλας)
Έτσι που λες μετά από 3 βδομάδες αποχή από πρόβες και επικοινωνία με τους υπόλοιπους κάφρους, κανονίσαμε να κάνουμε την πρόβα μας. Έτσι που λες έφτασα στον χώρο που κάναμε πρόβα, πέρνω τηλέφωνο τα άλλα παιδιά και με έκπληξη μαθαίνω πως ο χώρος που θα κάναμε πρόβα είχε αλλάξει. Καλά ξεκινήσαμε είπα, και ξεκίνησα για τον νέο χώρο.Φτάνοντας, με περίμενε ακόμα μια έκπληξη. Νέος κιθαρίστας. Ικανός, αναγνωρισμένος, που παίζει σε συγκρότημα με δισκογραφία, άρρωστος με τον εξοπλισμό του. Γνωριστήκαμε και δειλά, δειλά ξαναρχίσαμε να ενώνουμε τα κομμάτια του παζλ. Πρόβα μετά την πρόβα, βελτιώσαμε τα τραγούδια που είχαμε αρχίσει και αφού σε κάποια φάση είδαμε πως στερέψανε κάπως οι ιδέες, καταλάβαμε όλοι πως πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε διασκευές. Έτσι θα δέσουμε όλοι μαζί, θα μας δοθεί ευκαιρία επιτέλους να παίξουμε κάπου live και εν συνεχεία να παρουσιάσουμε τα δικά μας τραγούδια προς τα έξω.
Το ταξίδι λοιπόν συνεχίζεται, ο προορισμός είναι άγνωστος, αλλά όρεξη και διάθεση υπάρχει για να κτίσουμε κάτι καλό. Όλα στο χέρι μας είναι και από κανένα άλλο δεν εξαρτάται. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια λίστα με τραγούδια που θα διασκευάσουμε...μην φανταστείς τραγούδια του τύπου Smoke on the water, Summer of 69 και τέτοια...αυτά τα έχουμε βαρεθεί προ 10ετίας και βάλε...
Εισηγήσεις και προτάσεις ευπρόσδεκτες..φτάνει να είναι κοντά στα δικά μας ακούσματα...
Καλό σαββατοκύριακο σου εύχομαι και καλά μπάνια...είναι και Αύγουστος πως να το κάνουμε..

No comments:

Post a Comment